Close sidebar
Close sidebar

Turismul, afectat de proteste. Strainii nu mai vor sa vina in Romania

Specialistii din turism sunt ingrijorati pentru faptul ca protestele ii fac pe straini sa isi anuleze vacantele din tara nosatra. in fiecare zi, sunt anulate zeci, sau chiar sute de excursii in Romania.


DISTRIBUIE
acest articol

„Marea problema este ca, in ultimele zile nu am mai avut nici rezervari pentru perioadele din vara. Efectul pe termen mediu este unul foarte accentuat, rezervarile scazand cu 70%”, ne-a declarat Dan Anghelescu, a declarat directorul general La Piovra Turista.

Turismul in Romania se confrunta si cu o alta problema, la fel de serioasa. Este la fel de afectta si turismul catre exterior. Din ce in ce mai multi clienti suna pentru a-si anula vacantele in strainatate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Pe langa turistii curiosi sa vada Bucurestiul sunt si oameni de afaceri care si-au anulat investitiile la noi din cauza protestelor. Iar in acest context vorbim de pierderea unor afaceri care contribuiau la stat cu taxe, de pierderea unor potentiale locuri de munca si multe altele”, ne-a declarat consultantul in turism, Traian Badulescu, potrivit libertatea.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI