O turista din municipiul Oradea, aflata la tratament in statiunea balneo-climaterica Ocna Sugatag, a fost gasita moarta in camera sa de hotel, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, Cecilia Grozavu.

Citeste si: Doi soti din Craiova, infectati cu antrax. Cei doi au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”

„Femeia avea varsta de 44 de ani, venise din Oradea pentru a urma o serie de tratamente specifice in statiunea Ocna Sugatag, judetul Maramures. Aceasta a fost descoperita fara viata in camera complexului hotelier. E posibil ca decesul sa fi survenit pe fondul unor probleme de sanatate", a spus reprezentanta IPJ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform aceleiasi surse, politistii care au efectuat primele cercetari in acest caz sustin ca nu ar exista suspiciuni privind decesul turistei.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Orasenesc Sighetu Marmatiei, pentru efectuarea necropsiei, medicii legisti urmand sa stabileasca cu exactitate cauza mortii.

Sursa: romaniatv.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si