Vestea ca au un gust de neegalat s-a raspandit cu repeziciune peste tot, iar turisti din toate colturile lumii vor sa ii incerce aici, in Romania.

Lucas si Jamie sunt doi turisti care viziteaza pentru prima data Romania. Unul este din Brazilia, iar celalalt din Irlanda si... amandoi si-au dorit sa incerce celebrii papanasi. Italienii stiu deja despre gustul inconfundabil al desertului romanesc atat de iubit.

In acest restaurant din Capitala, se fac zilnic mai multe tipuri de papanasi pentru a satisfice gusturile tuturor clientilor. Reteta este destul de simpla, iar pentru a obtine cat mai multe portii, in bucatarie se lucreaza la foc automat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Zilnic, aici se fac vand cel putin 50 de portii de papanasi pe zi, iar peste 500.000 de au fost vandute in ultimii 20 de ani. Si in acest restaurant papanasii stau la loc de cinste. O portie costa aproximativ 25 de lei, iar in farfurie primiti cate doi papanasi, care abunda de cele mai multe ori in dulceata si smantana.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si