Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu este alături de Piedone, după ce a ieșit din penitenciar: „Dumnezeu a văzut că nu e locul tău acolo!”

Tzancă Uraganu și-a arătat susținerea față de fostul primar al Sectorului 4. Piedone a ieșit din penitenciar, iar manelistul i-a urat un călduros bun venit!

Estera Maria,

Tzancă Uraganu este alături de Piedone, după ce a ieșit din penitenciar: „Dumnezeu a văzut că nu e locul tău acolo!”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tzancă Uraganu a fost printre primii care l-au primit pe Piedone cu brațele deschise după ce a fost achitat, eliberat și a ieșit din penitenciar.

Artistul a postat o poză cu fostul primar al Sectorului 4 pe Facebook, iar descrierea pozei a fost una pe măsură. Artistul i-a urat un călduros bun venit acasă lui Cristian Popescu Piedone atunci când acesta a ieșit din penitenciar.

„Bine ai venit acasă PRIETEN DRAG!! Dumnezeu a văzut ca nu e locul tău acolo!! PIEDONE!!!!!!”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook în urmă cu puțin timp.

Postarea a primit mii de aprecieri

În doar o jumătate de oră, postarea artistului alături de Cristian Popescu Piedone a ajuns la peste 2.500

de like-uri și sute de comentarii. 

Citește și: Cristian Popescu Piedone a ieșit din penitenciar: „Cu siguranță mă întorc la Primărie. Dacă nu au făcut alegeri, scaunul e liber”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În secțiunea de comentarii, urmărtorii artistului au făcut haz de situație ori au empatizat cu el. 

„Faci acum schimbul. Te duci tu în locul lui, Uragane!”, a spus cineva, într-o notă hazlie.

Părerile sunt împărțite și se pare că Tzancă Uraganu a pierdut un fan, în urma susținerii publice față de fostul primar Cristian Piedone: „Ai pierdut un fan Tzancă”.

Așa cum spuneam, unii urmăritori și-au arătat empatia: „Adevărat, nu e locul lui acolo... om cu suflet mare, te iubim Piedone!”, a scris cineva.

Cristian Popescu Piedone a ieșit din penitenciar

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a ieșit din penitenciar. El a declarat miercuri, la ieșirea din penitenciar, după ce a fost achitat în dosarul Colectiv, că își va relua funcția de primar și că nu va cere despăgubiri de la statul român.

Citește și: UPDATE- Cristian Popescu Piedone, achitat după ce fusese condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Fostul primar va fi pus în libertate/ Își poate relua mandatul fără restricții

„Cu siguranţă, da, dacă nu au făcut alegeri, ce să fac? Scaunul e liber, trebuie să mă întorc”, a spus el.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI