Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu îi dă replica lui Vladimir Putin: „Domnule Putin, asta e ...”

Tzancă Uraganu lansează și el o replică în privința conflictului militar dintre Rusia și Ucraina. Manelistul are un mesaj prompt pentru președintele rus Vladimir Putin.

Georgiana Balaban,

Uraganu lansează un mesaj pentru Putin.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrei Velcu, zic Tzancă Uraganu, are un mesaj pentru președintele Rusiei. Lăutarul spune că nu se teme de nimic. Tzancă a vrut să scoată o piesă numită „Ukraina”, însă când a văzut că lucrurile au luat amploare și situația este una dezastruoasă a oprit lansarea. „In legătura cu piesa UKRAINA ..am tras aceasta piesa cu ceva timp in urma când nimeni nu credea in acest război..eu unu personal ca am tot fost plecat din țara nu am
stiut mai nimic de ce se întâmpla la tv! Bineînțeles ca vom tine respect și nu vom lansa piesa pentru ce se întâmpla in UKRAINA ȘI NE RUGAM LA DUMNEZEU SA SE TERMINE TOTUL CU BINE! După care vom mai vedea 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a declarat manelistul.

Apoi, în mediul online circulă un video cu Vladimir Putin în care este tradus din rusă în română.

În acel video fictiv Putin i-ar transmite lui Tzancă că a aflat de piesa lui și îi lansează o amenințare. Clipul video este o parodie, iar traducerea nu este una corectă. Președintele rus vorbește în alt context, cu totul altceva decât ceea ce este expus în traducere.

Ce a declarat Tzancă Uraganu

Manelistul a luat de bună amenințarea lui Vladimir Putin, așa că nu a stat pe gânduri și i-a transmis un mesaj în mediul online.

„Domnule Putin, asta e meseria mea. Dacă am scos melodia aia îmi asum!”, a scris Uraganu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Comentariile nu au întârziat să apară. Internauții s-au amuzat copios pe baza declarației manelistului. „E greu dacă ai ajuns să te iei cu Putin!”, „După ce termină cu Ucraina, îți vine rândul și ție.”, „100 de euro din partea mea pentru scutul de la Deveselu...”, „Ca să te scoți frumos îi spui că melodia "Cine se naște campion, unul la un milion" e făcută special pentru el”, „Ai grijă cu el să nu te bombardeze, o să-ți iasă toate figurile din cap, atunci.”

sunt doar câteva dintre comentariile primite la postarea lui Tzancă.

Tzancă Uraganu îi dă replica lui Putin.

[Sursa foto: Facebook]

Tzancă Uraganu a replicat: „Ce sa fac varule dacă a început sa vorbească de mine trebuie sa o las așa?”.

Situația dintre Ucraina și Rusia este din ce în ce mai gravă. Azi este a noua zi de război, iar până acum mii de oameni au pierit în urma conflictului militar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI