Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami se ceartă ca la ușa cortului. Dacă în vară scandalul a pornit de la bani, mai exact de la o mașină, acum motivul este cu totul altul. Uraganu l-a atacat dur pe fratele lui după ce acesta a scos o manea alături de Reea și Tina. La începutul anului, Tzancă Uraganu a avut un scandal de proporții cu cele două vloggerițe Reea și Tina. După ce Mădălina Miu l-a pus pe Tzancă să termine prietenia cu cele două tinere, cu care manelistul a colaborat pe plan muzical, a pornit scandalul.

Reea și Tina sunt prietene foarte bune cu prima soție a lui Tzancă pe nume Lambada. Cele două surori au publicat filmări în care Tzancă își agresa soția, apoi l-au amenințat.

Citeste si: Tzancă Uraganu- viață dublă. Manelistul are de ales între amantă sau soție

Tzancă Uraganu a reacționat imediat și a postat clipuri video cu cele două fete, în ipostaze intime, destul de apropiate una de cealaltă. Acum, fratele lui Tzancă Uraganu a scos o melodie alături de cele două dușmance ale lui Uraganu. Manelistul Uraganu a reacționat imediat și l-a făcut praf pe fratele Miraj. „Boschetarul acesta de Miraj, că asta este un boschetar, mă obliga să fac aceste postari, care nu-mi stau în caracter. Vă daţi seama, nu-i convine. Am proprietăţi de un milion de euro cash şi el nu are nici casa plătită.

Ca să vedeţi diferenţa. Vorbim pe bune. Eu nu mă jur strâmb că am frică de Dumnezeu. Să moară fata mea dacă are casa plătită. Vorbeşte gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Aţi văzut şi voi în ce hal a ajuns. Cântă şi prost, cânta şi fals, e vai de capul lui. N-are nici formaţie, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi.
Săracul ăsta să-şi vadă de treaba lui”,
a spus Tzancă Uraganul despre fratele lui, Miraj.

Citeste si: S-a declanșat războiul între Tzancă Uraganul și fratele său, Miraj! ”Ești un boschetar, un gunoi”! Cum au băgat Reea și Tina dihonia în familia manelistului?

tzancă uraganu și fratele miraj tzunami
Tzancă Uraganu acasă la el.

Pian îi ia apărarea lui Tzancă Uraganu

George Pian a sărit imediat pentru amicul său Tzancă. Bărbatul a declarat că cele două surori nu aveau motiv să-l atace pe Tzancă, mai ales că manelistul le-a primit în casa lui și s-a comportat exemplar cu ele. „Vreau să transmit un mesaj scurt pentru ciorbele astea de burtă, pentru Reea şi pentru Tina, de zici că sunt purceluşele alea Peppa. Auziţi, ca idee, aşa… dacă omul ăla v-a luat în casă, în familia lui, v-a pus la masă şi a făcut nişte gesturi pentru voi… Noi suntem ţigani, când vine cineva la noi în casă, trebuie să-i punem ce-i mai bun pe masă… cum vă permiteţi voi să vorbiţi de familia omului? Indiferent că e amanta, că e nevasta, că e gagica, ce-o fi ea acolo… Trebuia să vă băgaţi voi să vorbiţi? Trebuia să-l sunaţi pe el, să-i spuneţi: „Băi, Tzancă, ce-are mă frate cu noi, am greşit cu ceva?”. Atunci lua el atitudine şi vorbea el cu ea. Nu să ajungeţi voi să postaţi despre familia lui, că îşi bate nevasta. E casa lui, e familia lui, nu intreveniti voi, ciorbe de burtă”

, a spus George Pian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Miraj Tzunami l-a trădat intenționat pe fratele lui și le-a chemat pe surorile Reea și Tina ca să scoată împreună o melodie. „Cine e mai șmecher acum, Tzanky? Am scos piesă chiar cu fratele tău! Noi i-am scris piesa”, a spus una dintre surori într-un Tik Tok.

tzancă uraganu și fratele miraj tzunami
Miraj Tzunami - fratele lui Tzancă Uraganu.[Sursa foto: Instagram]

Fratele lui Tzancă Uraganu a dat și el replica. „Te duci ca Vulpița și Viorel la Acces Direct. Pe mine m-au sunat și am refuzat”, a spus fratele lui Tzancă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Miraj Tzunami a declarat că Tzancă ar consuma droguri și ar avea alte orientări sexuale, și că ar avea mașinile luate în leasing. În plus, Miraj a spus că Tina și Reea sunt surorile sale, de acum încolo.

„Stai, stai! Dacă v-aș scoate arhiva face-ți ca locomotiva. Urmează bomba anului!” a zis Tzancă, azi, pe contul lui oficial de Facebook.

Scandalul de proporții continuă între cei doi lăutari. Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami au uitat de frăție și nu mai găsesc cale de împăcare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si