Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, și Alina Stoican formează un cuplu. Cei doi îndrăgostiți au mers seara trecută la o petrecere de pomină din București. În cadrul evenimentului au fost prezenți și Florin Salam cu soția sa, Roxana Dobre. Marymar și Roxana Dobre sunt prietene.

Citeste si: VIDEO- Tzancă Uraganu, în exclusivitate. Cum s-a împăcat cu fratele său

Tzancă și iubita sa au atras toate privirile. Cei doi amorezați s-au îmbrăcat la fel.

Marymar a purtat o cămașă de culoare albă, alături de o fustă de aceiași culoare. Bruneta și-a accesorizat ținuta cu bijuterii scumpe și a purtat o pereche de sandale cu toc. Uraganu a purtat și el o cămașă albă, alături de jeans și teneși tot albi.

Citeste si: Tzancă Uraganu, în mijlocul protestelor din Ploiești: „Fac apel la colegii mei, să strângă oameni cum am strâns și eu. Vrem dreptate!”

Tzancă Uraganu și Marymar fac senzație în orice loc

Tzancă Uraganu și Marymar formează un cuplu de câteva luni bune. Cei doi au petrecut Paștele împreună, Tzancă i-a fost alături de ziua ei, atunci când a împlinit vârsta de 26 de ani. Alina a primit de la Tzancă un buchet imens de trandafiri roșii, dar și inelul de logodnă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să ia această decizie

tzancă uraganu și marymar la petrecere
Cântărețul Tzancă Uraganu.[Sursa foto: Facebook]

Tânăra își însoțește iubitul la majoritatea evenimentelor care au loc, ba chiar dansează în clipurile lui video de manele.

Citeste si: Tzancă Uraganul, motivul despărțirii definitive dintre Yoannes și Narcisa Moisa!

Tzancă Uraganu și Marymar au gânduri mari de viitor și plănuiesc o nuntă fastuoasă. Artistul a cerut-o pe focoasa brunetă de soție.

Citeste si: Tzancă Uraganul și-a comandat un Ferrari de 220.000 de euro din Germania! Imagini în premieră cu bolidul! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si