Tzancă Uraganul a fost prins pe Autostrada A3 București-Brașov în timp ce gonea cu o viteză mare, pe un sector unde viteza trebuia să fie de maximum 100 km/oră.

Tzancă fără permis conducere

El este Tzancă Uraganul.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tânără de 20 de ani, lovită de o elevă a unei școli de șoferi, în Timișoara. Instructorul auto nu se afla în mașină

Ce amendă a primit Tzancă Uraganul?

Celebrul manelist gonea însă cu 159 km/oră. În cele din urmă, polițiștii i-au dat o amendă de aproape 1500 de lei. De asemene, Tzancă are permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Problemele par că se țin lanț de manelist, deoarece acesta a fost citat şi audiat într-un dosar legat de bani falşi. Acesta s-a apărat însă și a spus că acei bani i-ar fi primit din dedicații. La scurt timp după ce s-a prezentat în fața oamenilor legii, artistul a ținut să facă și un clip video unde să le explice fanilor de pe TikTok cele întâmplate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Dacă sunteţi vai de steaua voastră şi vreţi să daţi dedicaţii, daţi, mă, dedicaţii la ureche, că nu vă refuză, mă, fraţilor, nimeni. Uite, am stat pe drumuri, am fost am dat declaraţii, din cauza unor bani falşi. Din 4-5 mâini, s-a ajuns că până la urmă banii ăia au fost de la mine. Au fost de la mine, într-adevăr, din dedicaţii, i-am dat ăluia, ăluia, ăluia şi poliţia s-a sesizat că trebuie să vin să dau declaraţii.

Am stat pe drumuri, nici măcar în oraşul meu, la vreo două ore de oraşul meu distanţă. A trebuit să stau toata ziua numai pe drumuri, plus că poliţia mă aştepta de atâta timp. Terminaţi cu banii falşi, vă dăm dedicaţii gratis, spunem ce vreţi voi”, a spus Tzancă Uraganul, vizibil deranjat de situația creată.

Tzancă fără permis conducere

Imagine cu Tzancă Uraganul.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mai multe persoane cu comportament ciudat au fost oprite în Centrul Vechi al Capitalei. Incredibil ce aveau în mașină!

Tot în videoclip și-a pus singur întrebarea ”Ce se întâmpla dacă era pe undeva prin străinătate cu banii ăia falşi”. 

”Hai că în România mai putem s-o dregem, dar ăia prin străinătate, de unde ne ştiu ei pe noi, poliţia?! Terminaţi, mă, nu mai fiţi aşa, mă, hapsâni, să vă umflaţi în figuri că şi-aşa vă umflaţi pe stomacul gol”, a mai menționat manelistul.

Momentan nu se știe dacă acesta va fi pedepsit pentru banii falși.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si