Pe 4 decembrie 2004, puscasul marin Christopher Vangoethem, angajat al ambasadei SUA la Bucuresti, a provocat moartea lui Teo Peter (50 de ani), intrand cu Jeep-ul sau in taxiul care il transporta acasa pe cantaret. Avand imunitatea diplomatica, Vangoethem a fost scos imediat din tara de americani, care l-au judecat formal, sanctionandu-l doar cu o mustrare!

Mutat apoi prin diverse baze americane din lume, impreuna cu familia lui, Vangoethem s-a intors finalmente in Statele Unite si s-a retras din armata, dupa 16 ani de activitate.

Pentru ucigasul lui Teo Peter a urmat insa divortul de Kathy, sotia lui, care s-a recasatorit si a ramas cu cei doi copii ai cuplului, femeia facand ulterior tot posibilul sa-si tina odraslele departe de fostul puscas marin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incercand o reconversie profesionala, Vangoethem a terminat acum un an o facultate de business din Wisconsin, gasindu-si recent un job la o firma in care indeplineste functia de specialist in management. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si