Close sidebar
Close sidebar

Ucigasul lui Teo Peter a ajuns specialist in management! Christopher Vangoethem a fost parasit de sotie si nu-si mai poate vedea copiii!

Fostul puscas marin care a provocat accidentul rutier in care a murit Teo Peter incearca o reconversie profesionala.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 4 decembrie 2004, puscasul marin Christopher Vangoethem, angajat al ambasadei SUA la Bucuresti, a provocat moartea lui Teo Peter (50 de ani), intrand cu Jeep-ul sau in taxiul care il transporta acasa pe cantaret. Avand imunitatea diplomatica, Vangoethem a fost scos imediat din tara de americani, care l-au judecat formal, sanctionandu-l doar cu o mustrare!

Mutat apoi prin diverse baze americane din lume, impreuna cu familia lui, Vangoethem s-a intors finalmente in Statele Unite si s-a retras din armata, dupa 16 ani de activitate. Pentru ucigasul lui Teo Peter a urmat insa divortul de Kathy, sotia lui, care s-a recasatorit si a ramas cu cei doi copii ai cuplului, femeia facand ulterior tot posibilul sa-si tina odraslele departe de fostul puscas marin.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Incercand o reconversie profesionala, Vangoethem a terminat acum un an o facultate de business din Wisconsin, gasindu-si recent un job la o firma in care indeplineste functia de specialist in management. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI