Close sidebar
Close sidebar

Ucisa de viitorul sot, in timp ce mamele sarbatoreau petitul. Ce au decis judecatorii in cazul fetei de 14 ani ucise pentru ca a refuzat sa intretina relatii intime

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tribunalul Vaslui a pronuntat miercuri, 8 noiembrie, sentinta in dosarul de omor al carei victima a fost o copila de 14 ani, pe care familia voia sa o marite cu cel care i-a luat viata.

Judecatorii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea la 10 ani de inchisoare a tanarului de 20 de ani, Ionut Ursu, judecat sub acuzatia de omor calificat, si interzicerea drepturilor civile pe o perioada de 4 ani, dupa executarea pedepsei. 

Autorul crimei a scapat cu o pedeapsa blanda pentru ca in fata judecatorilor si-a recunoscut in totalitate faptele, fiind judecat doar in baza probelor administrate in timpul urmaririi penale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Sentinta instantei vasluiene nu este definitiva.  Crima care a revoltat comunitatea locala din zona s-a petrecut in luna mai, anul curent, iar acheta procurorilor avea sa scoata la iveala detalii cutremuratoare. 

Minora, originara din localitatea Gherghesti, fusese condusa la casa criminalului chiar de mama sa, care era de acord ca fiica sa sa se marite, desi era doar o copila.

In timp ce mama fetei si mama baiatului sarbatorea petitul, copila de 14 ani era ucisa la cateva sute de metri de casa pentru ca nu vroia sa-si inceapa viata sexuala cu cel ce o ceruse in casatorie.

Copila l-a refuzat, spunandu-i ca este prea mica, iar gestul ei avea sa atraga furia tanarului, care a sugrumat-o cu siretul de la un pantof. Ulterior, tanarul a revenit la locuinta, iar la intrebarile celor doua mame in legatura cu lipsa minorei le-a spus ca a condus-o pe drumul spre casa, mintind ca fata a vrut sa revina la domiciliul ei.

Peste noapte, mama victimei a ramas la familia criminalului, continuand petrecere. Abia a doua zi dupa amiaza a ajuns acasa si a constatat ca fiica ei nu se intorsese.

Sursa: Adevarul

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI