Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Uitați cum arată nevastă-mea!” Bărbatul care aproape și-a omorât în bătaie angajata este acuzat de tentativă de omor. I-a dat 140 de lovituri cu coada de topor

Femeia care a fost bătută cu brutalitate de soțul ei zilele trecute este în stare foarte gravă. Agresorul a fost prins. El i-a aplicat 140 de lovituri cu coada unui topor.

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patronul unui magazin, cel care și-a snopit în bătaie angajata, este acuzat de tentativă de omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au decis să-i schimbe încadrarea juridică inițială, anume putertare abuzivă, după ce medicii au confirmat că starea de sănătate a angajatei este foarte gravă.

Femeia a primit 140 de lovituri cu coada unui topor.

Femeia este în stare foarte gravă

Cazul penal s-a agravat, în urma noilor probe medicale. Dosarul a fost reluat de Parchetul Tribunalului Mehedinți.

Citește și: VIDEO- Acuzații grave la adresa unei angajate DGASPC Sector 4. Este acuzată că ar fi vândut un copil

„Încadrarea a fost schimbată în tentativă la infracţiunea de omor în raport de elementele noi apărute în cauză. Persoana vătămată a suferit leziuni care au necesita pt vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, potrivit Sandrei Georgescu, procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Uitaţi cum arată nevastă-mea, în ce hal este!  140 de lovituri a avut. Care nu s-a încetat, non-stop. Are lovituri de aici, de la claviculă, ambele. Şi aici, la mâna dreaptă, toată e băgată în gips”, a spus soțul femeii agresate de șef, potrivit observatornews.ro

Victima, operată în ziua în care a împlinit 38 de ani

„Echipa medicală a decis în momentul de faţă o intervenţie chirurgicală la nivelul oaselor, membrului superior”, a spus Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

Citește și: „De aici vie nu mai ieși!” Femeia bătută cu un topor de șeful ei face declarații cutremurătoare

„Starea psihică este gravă iar starea de sănătate este precară, aceasta urmează să fie supusă la mai multe intervenţii chirurgicale”, a dezvăluit Alin Cismaru, avocatul victimei.

Familia femeii spune ca patronul bătăuş a trimis un apropiat pentru a le oferi bani ca să renunţe la plângere.

Soțul victimei: Eu nu vreau aşa ceva. Eu vreau doar să se facă dreptate. A zis că a furat nevastă-mea o pungă de cafea. Păi, dacă a furat o dădeai afară, dar nu s-o închizi, s-o sechestrezi”, a spus soțul victimei.

Femeia de 38 de ani nu este singura victimă

„Nu sunt numai eu sau prietenul meu păţit. S-a luat de noi că nu e baie privată, că nu e. Şi de acolo s-a ajuns să căşune pe noi”, a spus o altă victimă a bărbatului.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Bărbatul a povestit pentru sursa citată anterior că, în 2018, el și un prieten de-ai săi au fost loviți de patron și un apropiat al acestuia până când au fost băgați în spital.

Citește și: „A nenorocit-o cu toporul”. O femeie a ajuns în comă după ce a fost bătută cu sălbăticie de propriul șef

În trecut, patronul a mai fost în detenţie, acesta fiind eliberat în 2015. Atunci fusese acuzat de furt calificat după ce a sustras mai multe elemente de la şinele de cale ferată. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI