Close sidebar
Close sidebar

Uitati de kendame si fidget spinnere! Noua moda in materie de jucarii este squishy! Atentie, insa! Specialistii sustin ca poate fi periculoasa!

Dupa kendama si figet spinner, o noua jucarie cucereste Romania! Se numeste squishy si desi efectele ei sunt antistres, specialistii de la Agentia de protectie a Mediului din Statele Unite le transmit parintilor ca jucaria nu e tocmai inofensiva!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceea ce par a fi o briosa roz cu ciocolata si o gogoasa cu mult zahar sunt, de fapt, jucarii pe care adolescentii nu vor sa le mai lase din mana! Squishy, dupa denumirea data de japonezi, au declansat nebunia in toata lumea!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Pe limba inventatorilor, "kawaii squishy" inseamna dragut. Jucaria e dintr-o spuma cauciucata si parfumata, iar efectul modelarii ei e antistres! 
Pe internet, clipurile in care adolescenti din toata lumea isi prezinta colectiile de squishy au milioane de vizualizari.

Chiar daca jucariile au ajuns de putin timp in tara noastra, Ana si Irina au deja mai multe!

Dependenta pe care o provoaca este insa periculoasa, spun reprezentantii Agentiei de protectie a mediului din SUA: expunerea pe termen lung la poliuretan ar putea avea efecte grave asupra sanatatii. Totusi, cantitatea de material toxic eliberata de formele de spuma solida este mica. Figurinele colorate care imita prajituri sau animalute de tot felul nu trebuie insa bagate in gura. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI