Close sidebar
Close sidebar

ULTIM MOMENT! Ce au putut să găsească polițiștii în casa criminalului din Caracal în urmă cu puțin timp! Toată lumea a fost șocată de numărul hainelor de femei din imobil

Oamenii legii au fost șocați de câte haine de femei au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Detalii terifiante ies la iveală în cazul criminalului de la Caracal! Pe zi ce trece, anchetatorii găsesc noi probe care îl incriminează pe Gheorghe Dincă, monstrul care, pare, să își fi calculat fiecare pas în cazurile de omor, recunoscute de el până în acest moment.

Zilnic, oamenii legii vin în casa grozei și caută dovezi pentru a elucida acest caz incredibil în România. De la celebrul butoi în care ar fi fost arsă Alexandra Măceșanu până la cuțite sau alte obiecte ciudate, toate au fost ridicate de polițiști și cercetate în amănunt.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: O populație reproducătoare de gecko, descoperită în mijlocul Bucureștiului

Citeste si: VIDEO| Mădălina Ghenea, surprinsă de paparazzi la piscină, în Italia

Citeste si: O tânără a căzut de la balcon, în timp ce făcea yoga. Momentul a fost imortalizat într-o fotogragfie

Criminalul din Caracal a avut o tonă de haine de femei în casă! ”Ele erau trimise de soție, din Italia”

Recent, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și noi pete de sânge, descoperite pe pereții locuinței.

Șocant este faptul cum a încercat criminalul să-și mascheze urmele, și anume a dat cu ciment peste ele. Mai mult, dincolo de pereți, anchetatorii au mai găsit sânge pe un calendar, pe o pereche de pantaloni ai lui Gheorghe Dincă, dar și pe o piesă de mobilier.

Însă, de-a dreptul uluitoare au fost ultimele descoperiri ale polițiștilor. Din surse judiciare bine informate, criminalul din Caracal a avut o tonă de haine de femei în casă! ”Ele erau trimise de soție, din Italia, pentru ca Dincă să le vândă la târg.

El însă a preferat să le păstreze și să nu dea nimic, lucru extrem de ciudat”, au spus surse judiciare din caz, care au mai specificat și faptul că, în total, din imobilul bărbatului s-au ridicat 30 de tone de gunoaie și două camioane de probe.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI