O profesoară a Liceului "Spiru Haret" din PLoieşti a fost înjunghiată, marţi, de un tânăr, agresiunea, al cărei mobil nu este cunoscut, având loc în unitatea de învăţământ. Femeia a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţie Judeţene Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani, profesorară de matematică, a fost victima unei agresiuni în incinta unei unităţi de învăţământ.

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea Albertinei Narcisa, tânăra moartă din cauza efortului! Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a ținut slujba de înmormântare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia a fost înjunghiată de un tânăr, iar primele date arată că presupusul agresor a fost reţinut de un echipaj de jandarmi. El este un fost elev al liceului, indică primele informaţii.

Incidentul a avut loc în faţa cancelariei, profesoara fiind înjunghiată cu un cuţit în abdomen. Cuţitul a fost găsit la faţa locului.

Un coleg al profesoarei a anunţat incidentul la 112 şi a cerut ajutor medical.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatălui lui Tudor, adolescentul dispărut de 2 luni, mărturisiri șoc. Ultimele cuvinte ale băiatului înainte de a pleca de acasa: "I-a spus bunicii lui că..."

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti de echipajul de terapie intensivă mobilă, anunţă reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si