Close sidebar
Close sidebar

Ultima ora! Pericol de cutremure, incendii si eruptii vulcanice

In dimineata zilei de sambata, o eclipsa solara va atinge apogeul sau. Este vorba despre ultima eclipsa, fie ea de Soare sau de Luna, de pe acest an.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce efecte va avea acest fenomen asupra Pamantului? Nu prea bune, avertizeaza astrologii.

Luna Noua va trece prin fata Soarelui in dimineata zilei de 11 august, cu apogeul fiind in jurul orei 11.02, scrie Express.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Efectele fenomenului vor fi resimtite pana la sase luni dupa acesta. Pe plan personal, va fi o perioada ideala pentru a deschide o noua afacere sau pentru a transforma un hobby in ceva mai mult de atat..

Pe de alta parte, planeta nu are de cules multe beneficii.

"Cum (n.r. Leul) este un semn de foc, am putea vedea mai multe episoade caniculare, la nivel mondial, mai ales in locuri in care nu ne asteptam sa le vedem. Incendii, eruptii vulcanice, cutremure si orice care are legatura cu caldura ar putea fi activat la acest timp”, a precizat astrologul Barbara Goldsmith.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI