Close sidebar
Close sidebar

Ultima ora! S-a aflat cine este femeia care a murit, in aceasta dimineata, in arestul Capitalei

Stare de alerta in arestul Capitalei, in aceasta dimineata! O femeie de 31 de ani a murit. Politia a declansat o ancheta in acest caz.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Colega de celula a femeii i-a anuntat pe politisti ca aceasta nu se simte bine.

Astfel, in aceasta dimineata, la ora 05.45  o persoana aflata in regim de arest preventiv i-a sesizat pe politistii aflati in exercitarea atributiilor de serviciu că femeia care se afla in aceeasi camera cu ea se simte rau si ca a incercat sa se dea jos din pat  si a cazut la loc. 

Un angajat al personalului medical a sosit la ora 05.47 si dupa o scurta evaluare a apelat serviciul 112. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Imediat dupa ora 06.00 a sosit primul echipaj SMURD care dupa efectuarea investigatiilor primare a hotarat sa solicite alta ambulanta, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare.

La ora 06.22 a sosit cea de a doua ambulata care a ajuns la pacienta. Au fost efectuate din nou manevre de resuscitare, dar in jurul orei 07.00  a fost constatat decesul.

Cazul a fost preluat de PTB si Serviciul Omoruri in vederea stabilirii contextului in care s a produs decesul.

Persoana de 31 de ani era cunoscuta consumatoare de substante stupefiante si se afla încarcerata din data de 30.05.2018 sub acuzatia de furt calificat, initial in baza   ordonanatei de retinere  si ulterior a  mandatului de arestare preventiva  emis  de Judecatoria Sectorului 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI