Close sidebar
Close sidebar

Ultimele cuvinte ale acestei fetite au salvat vietile a 8 oameni . Povestea ei este unica

Ultimele cuvinte ale unei fetite in varsta de 13 ani au dus la salvarea vietilor a 8 persoane. Cand le-a spus asta parintilor sai, nimeni nu a anticipat tragedia care avea sa se abata asupra familiei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jemima avea 13 ani atunci cand le-a spus parintilor sai ca ea isi doreste sa fie donoator de organe in cazul in care ceva rau se va intamplam cu ea. Parintii au ramas socati la auzul acestor cuvinte, in conditiile in care ei nu discutasera niciodata despre acest lucru in prezenta fiicei lor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La cateva zile dupa ce le-a spus asta, in timp ce pregatea petrecerea aniversara a mamei sale, Jemima s-a prabusit din senin. Ea si-a pierdut cunostinta, iar parintii au dus-o de urgenta la spital. Medicii le-au spus ca fetita de 13 ani a suferit o hemoragie cerebrala si ca nu mai este nimic de facut pentru copila.

Devastati de durere, parintii si-au amintit ce le-a spus Jemima in uma cu catev azile si anume ca vrea sa fie donator de organe.

Organele copilei au ajuns la 8 persoane care au primit o noua sansa la viata, scrie New York Post.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI