Ucigaşul celor doi bătrâni din Timişoara era drogat în momentul în care s-a năpustit asupra victimelor sale. Este ceea ce le-a mărturisit poliţiştilor la audieri. Bărbatul a fost prins aseară de poliţişti, după mai bine de 48 de ore de căutări. Individul a fost o bună perioadă vecinul celor două victime şi le-ar fi datorat acestora două mii de lei, conform Observator.

Tânărul și-a recunoscut faptele

Bărbatul se ascundea în zona Gării de Nord din Timişoara, de unde a fost luat şi dus direct în faţa anchetatorilor. Tânărul le-a povestit poliţiştilor că ar fi fost drogat în momentul în care a intrat peste bătrâni în apartament şi că nu ar fi vrut să îi omoare. Victimele îl cunoşteau pentru că locuise în acelaşi imobil şi ar fi avut la ei o datorie de 2.000 de lei. Astăzi, în jurul prânzului, el va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş, potrivit News.ro. În cadrul audierilor, el şi-a recunoscut faptele şi le-a spus poliţiştilor că se cunoştea cu victimele sale şi că ştia că femeia, administrator de imobil, încasa în acea zi cheltuielile comune ale locatarilor şi că avea banii la ea, mai spun polițiștii.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort într-un bloc din Câmpina

Nepotul de 13 ani cu care vorbeau la telefon cei doi bătrâni a auzit totul în noaptea în care aceștia au fost omorâți.

Nepotul de 13 ani cu care vorbeau la telefon cei doi bătrâni a auzit totul în noaptea în care aceștia au fost omorâți.

[Sursa foto: Captură ecran Observator]

”Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, Ministerul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Mama lui Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a reacționat: ”Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu"

”Nu deschideau uşa absolut nimănui şi fiind o oră foarte târzie părerea dânşilor este că este cineva cunoscut, apropiat. Pentru că la ora 10 seara să vină să sune la uşă, nu ar fi deschis dacă nu”, a declarat Tripona Murgu, avocata familiei.

În noaptea atacului, cei doi bătrâni  vorbeau la telefon cu un nepot de 13 ani din Germania. Copilul a auzit totul.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”La un moment dat, bunica a zis: "a intrat cineva peste noi!" Telefonul a rămas deschis şi s-au auzit sunete, gălăgie.   Copilul şi-a anunţat mama, "sunaţi că s-a întâmplat ceva acasă cu bunicii!", a mai adăugat Tripona Murgu.

O rudă din oraş a venit rapid la casa celor doi bătrâni şi a surprins criminalul în casă. Nu l-a putut opri, însă a oferit detalii importante în anchetă, precum şi portretul robot al ucigaşului. După ce i-a lăsat fără suflare pe bătrâni, individul a reuşit să plece cu 12 mii de lei, banii de întreţinere încasaţi de femeie cu o zi înainte. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si