Close sidebar
Close sidebar

UPDATE/VIDEO - Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe plajă

Laura Roșca (DJ Lalla) a fost găsită fără suflare, în urmă cu câteva zile, pe o plajă din Mamaia. Trupul ei a fost observat de câțiva trecători care au alertat autoritățile. Acum, au apărut imagini cu tânăra cu puțin timp înainte de a se întâmpla tragedia. Cum au surprins-o camerele de supraveghere pe artistă.

Ana-Maria Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camerele de supraveghere au surprins-o pe DJ Lalla cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe o plajă din Mamaia. 

În imagini se vede cum DJ Lalla iese din blocul unde era cazată pe timpul șederii pe litoralul românesc. Tânăra părea dezorientată și alerga spre plajă. Filmarea a fost făcută la ora 08:40 dimineața. Apoi, la doar două ore distanță, trupul său neînsuflețit a fost găsit de turiști pe o plajă din Mamaia, la un kilometru distanță față de locul unde a intrat în apa mării.

Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe plajă

[Sursa foto: Facebook/arhivă]

Citește și: EXCLUSIV: Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare: "Fata mea nu avea depresie. Mă suna în fiecare dimineață la ora 9:30". De ce mama ei căuta psiholog pe internet, de fapt

Unde s-a dus DJ Lalla înainte de a muri

În dimineața zilei de joi, pe data de 28 septembrie 2023, Laura Roșca a plecat foarte devreme din apartamentul unui prieten unde era cazată la mare. Ea i-ar fi spus acestuia că vrea să meargă să vadă răsăritul, iar apoi ar fi plecat pe plajă.

De atunci, tânărul susține că nu mai știa nimic de ea.

Apropiații Laurei susțin că ar fi vorba despre o mână criminală la mijloc și nu despre sinucidere sau înec accidental.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe plajă

[Sursa foto: arhivă]

Declarațiile tatălui Laurei Roșca, după moartea fiicei sale

„Toate bănuielile sau speculațiile sau presupuneri, astea le are poliția. Eu nu le mai am. S-a înecat, i-au găsit nisip în plămâni. Înseamnă că a luat o gură de apă cu nisip. Dacă știți evenimentele de pe Plaja Mamaia, anul acesta a fost record la decese, în jur de 50. Este un record de când există Mamaia.  În general, erau 4-5 decese pe sezon, dar acum în Mamaia, pentru amenajările acelea, după doi metri de plajă s-a făcut o groapă.  Pe aceea eu nu o înțeleg, dar probabil că inginerii și specialiștii cunosc mai bine ca mine.

Eu am cântat la Mamaia, știu bine plaja. Înainte, după ce intram în apă și mergeam 50 de metri, era apa până la genunchi.  Acum, este o groapă. Faci doi pași și e o groapă. Mi-au zis prieteni care au fost acolo că după ce au picat în groapa aia, au avut nevoie de ajutor să vină la mal, deci probabil că și Laura, necunoscând locul, s-a avântat. De înotat, înota foarte bine, dar poți să aluneci, se mai poate întâmpla.", a explicat tatăl lui DJ Lalla, în exclusivitate pentru  WOWbiz.ro.

Ce s-a întâmplat cu DJ Lalla 

În dimineața zilei de 28 septembrie 2023, trecătorii care se aflau pe o plajă din Mamaia anunțau salvamarii și autoritățile că trupul unei tinere în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost găsit la malul mării.

Ulterior s-a aflat identitatea victimei, aceasta fiind Laura Roșca (DJ Lalla). Ea a fost identificată inițal după tatuaje și după brățări.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări.

Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat. Are aproximativ 25 de ani", a declarat Goariu Georgian, salvamar, pentru  Ziua de Constanța.

Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe plajă

[Sursa foto: Facebook]

„Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal, o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios. Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva, sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO. Noi detalii în cazul morții artistei DJ Lalla. Ce spun surse din anchetă

Sunt șanse mari  să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea. Marea este foarte agitată, este foarte greu să intri la îmbăiere. Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru. Băieții au plecat cu ATV-urile, să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord. Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă”, a explicat Gabriel Culea, șeful salvamarilor din zona de nord a litoralului, potrivit  Replica.

O persoană ar fi găsit obiectele personale ale Laurei Roșca, aproape de locul unde a fost găsită fără viață. Ar fi vorba despre un telefon mobil, căști și o pereche de pantofi sport. Persoana respectivă a alertat autoritățile, iar anchetatorii au confirmat că obiectele aparțineau Laurei, potrivit Digi24.

Investigatorii au o ipoteză în privința morții femeii de 34 de ani. Potrivit acestora, DJ Lalla ar fi lăsat obiectele la țărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce și-a pierdut viața, valurile au scos-o la mal, dar, din nefericire, fără viață.

Oamenii legii adaugă faptul că hainele ei nu au fost găsite până în prezent, ea fiind găsită întinsă pe plajă îmbrăcată doar într-un tricou și lenjerie intimă. Obiectele sale personale menționate anterior ar fi fost luate de un om al străzii, cel care le-a și găsit. Autoritățile au ajuns la omul străzii cu ajutorul aplicației de urmărire a telefonului, potrivit Antena3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI