„Vă rog frumos, prietena mea are nevoie de ajutorul nostru, cât de puțin puteți voi, au rămas fără tată doi copii minunați…” este un mesaj publicat de o femeie româncă pe profilul soției lui Vasilică Gurlea, românul care la vârsta de 33 de ani a decis că viața sa trebuie să ia sfârșit.

Citeste si: ”Satana de la Roma” rupe tăcerea! Declarații șocante în scandalul sexual al anului

Vasilică era originar din Tulnici, județul Vrancea și locuia la Montefiascone, pe via Verentana, împreună cu soția și cei doi copii ai lor. Nimeni nu știe care a fost motivul real al gestului său, La mia città news scrie că tânărul tată român nu ar fi avut probleme în familie și nici nu ar fi dat semne în ultimul timp că ar fi fost deprimat. Cert este că în seara zilei de luni, membri ai familiei l-au găsit în garaj, spânzurat cu un cablu electric. Sosirea personalului sanitar de la 118 nu i-a mai fost din păcate de niciun ajutor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Prima zi de doliu pentru tânăra mamă româncă ucisă din două lovituri de cuțit

Vasilică lucra ca sezonier pe unde se găsea, instabilitatea economică și lipsa unui loc de muncă stabil ar putea fi cauzele gestului său extrem. Lasă în urma sa o soție și doi copii încă mici, care vor fi nevoiți să crească fără tatăl lor.

Tragedia a venit pe neașteptate, iar familia de află în condiții economice precare, de aceea s-a început o campanie de strângere de fonduri care să ajute la repatrierea trupului neînsuflețit al românului

nostru.

În Italia se pot face donații pe următorul card postpay:

  • numărul 4023 6009 4843 7621;
  • data de valabilitate: 06/22;
  • pe numele Titiriga Elisabeth, cod fiscal: TTRLBT94E66Z129S.

Sursa: rotalianul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si