Close sidebar
Close sidebar

Ultimul mesaj al lui Robert, tanarul mort in accidental din Gorj: “Fara tine nu cred ca prindeam varsta asta”

Robert Cimpoieru este tanarul, in varsta de 22 de ani, care a murit in urma accidentului rutier din Gorj. Barbatul era fratele vitreg al Mirei, solista trupei DJ Project.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva zile, tanarul i-a transmis mamei sle un mesaj emotionant de Ziua Femei.

"Mama, stii ca nu sunt genul care sa isi exprime sentimentele in cuvinte mai ales pe facebook, stii ce iti doresc si cat te iubesc si respect si pentru cate.

Te iubesc! Esti o mama minunata chiar daca eu am fost cum am fost, cu ajutorul tau am trecut prin multe, fara tine nu cred ca prindeam varsta asta, toate ca toate, sunt multe de spus si aici nu e nu e locul, dar tu le stii, sunt sigur ca simti ce vreau sa zic.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Crede-ma ca tine nu e nici una, nimeni, e greu sa fii in locul tau de asta te apreciez asa mult. Te iubesc mama! Cand vin acasa, o sa iti cant iar cantecelul ala: as vrea sa iti culeg o floare, asta a fost primul gand de azi dimineata.

Esti cea mai frumoasa, buna, puternica femeie. Am momentele alea naspa cand ne certam, uita-le te rog. Altii au bani si vieti de invidiat, eu nu te-as da pentru nimic in lume. Eu te am pe tine si stii ce inseamna asta!

Prefer sa fiu sarac mort, dar sa te am pe tine sanatoasa si pe Lala si buni.

Te iubesc mamico, iti doresc toata sanatatea si norocul din lume! Ti-as mai scrie multe aici, dar tu stii ce esti si cat contezi in familia noastra", este mesajul tanarului care a murit in accidentul din Gorj.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI