Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent de 15 ani a fost injunghiat mortal in plina strada. Fratele sau a ajuns cu rani la spital. Incidentul s-a petrecut in Falticeni

Un tanar de 15 ani si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiat mortal sambata seara, in plina strada, in orasul Falticeni din judetul Suceava.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul mergea spre casa impreuna cu fratele lui in varsta de 17 ani cand au fost atacati de catre un necunoscut. Baiatul de 15 ani a murit, in timp ce cel de 17 ani a ajuns ranit la spital.

Crima a avut loc sambata seara, in jurul orei 21:00, pe o strada de la periferia orasului Falticeni, din Suceava. Un apel la 112 a anuntat incidentul.

Medicii au spus ca baiatul ranit avea rani care sugerau ca s-ar fi luptat cu altcineva. Tanarul de 15 ani a fost injunghiat in inima, in timp ce fratele sau avea mai multe plagi taiate in zona umarului.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Politistii iau in considerare si varianta unei crime intre frati, crima ce ar fi survenit in urma unui conflict survenit pe fondul consumului de alcool. Tanarul acuzat nu a confirmat acest lucru.

Cei doi frati provin dintr-o familie numeroasa in care tatal lor este cunoscut drept un consumator de alcool, in timp ce mama lor este plecata la munca in strainatate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI