Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns în arest preventiv după ce a atacat doi polițiști. Băiatul i-a amenințat cu un cuțit

Doi ofițeri de poliție din Bihor au trăit spaima vieții lor. Au fost atacați cu un cuţit de un adolescent în vârstă de 17 ani. În urma incidentului, minorul a fost arestat.

Alexandra Costea,

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns în arest preventiv după ce a atacat doi polițiști. Băiatul i-a amenințat cu un cuțit

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adolescentul în vârstă de 17 ani se afla în casa unei cunoștințe în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului pentru a lua o declarație. 

Agresorul, care era deja cunoscut de polițiști ca având antecedente penale pentru distrugere şi alte violențe, și-a ieșit din minți în momentul în care i-a văzut pe ofițerii de poliție. 

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 4 noiembrie 2022. Noile cotații pentru euro şi dolar

În acele clipe, băiatul a pus mână pe un cuţit şi s-a repezit la unul dintre polițiști, dar din fericire nu l-a nimerit. Orbit de furie că nu a putut să-l rănească pe primul, agresorul l-a luat la palme pe cel de-al doilea om al legii.

În urma celor întâmplate și după ce agresorul a fost calmat, adolescentul în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tragedie în Târgu Jiu: un adolescent de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc

Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc din Târgu Jiu. Mama sa a fost cea care a sunat la 112, iar băiatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc joi seară, iar mama tânărului a fost cea care a alertat autoritățile.

Citeste si: A fost câștigat marele premiu la Loto 6 din 49. Din ce oraș este câștigătorul

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o tentativă de suicid. Un băiat în vârstă de 17 ani s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Plopilor din municipiul Tg-Jiu”, a transmis, joi seară, ISU Gorj.

 

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. 

Citeste si: Un român a ucis un conațional în Germania. Totul a avut loc în noaptea de Halloween

”Băiatul este conştient, cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ şi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, a mai transmis sursa citată.  

Mama băiatului a fost cea care a sunat la 112, dar nu se cunosc încă motivele pentru care băiatul a recurs la acest gest.

Citeste si: Pensiile pe care le primesc doi români care au lucrat 22 de ani în Spania și 22 în România: „Simt că a meritat sacrificiul”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI