Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent român a fost arestat într-o gară din Germania. A atacat și pus la pământ un polițist

Un adolescent în vârstă de 14 ani, fiul unei românce, a fost arestat în gara principală din Hanovra, Germania. Băiatul a reușit să pună la pământ un om al legii.

Alexandra Costea,

Un adolescent român a fost arestat într-o gară din Germania. A atacat și pus la pământ un polițist

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, adolescentul român, în vârstă de 14 ani, era înarmat cu un obiect care semăna cu un pistol și îl în mâna dreaptă. Polițiștii federali l-au observat și au intervenit de urgență. Aceștia au solicita cu voce tare ca românul să-și lase arma jos. Pentru că nu a acționat conform cererilor, tânărul a fost pus la pământ de forțele de ordine. Imediat, oamenii legii au efectuat arestarea în așa-zisa poziție de alertă de securitate cu armele îndreptate spre el.

Citește și: Un bebeluș român a fost salvat de medici în Italia. Andrei a avut o malformație cardiacă

Mai apoi, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că pistolul ținut de tânărul de 14 ani era de fapt o armă falsă. Adolescentul a fost condus la secția de poliție, întrucât nu avea asupra lui niciun act de identitate. Mama româncă și-a preluat apoi fiul în jurul orei locale 22.00 la adresa de domiciliu din Hanovra.

În acest context, oamenii legii îi avertizează pe tineri în special să nu se arate în public cu așa-numitele „arme de jucărie” sau chiar să amenințe alte persoane.

Rezultatul este o intervenție consistentă și robustă a poliției, pentru că arma ar putea fi una „adevărată”.

Cristian a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Germania. Familia tânărului, apel disperat pentru a-i repatria trupul

Familia lui Cristian este îngenuncheată de durere. Tânărul a fost ucis cu sânge rece pe o stradă din Germania. Acum, apropiații fac un apel pentru oricine îi poate ajuta să aducă în România trupul neînsuflețit al lui Cristian.

Cristian a plecat să lucreze în Germania. Din nefericire, acolo, tânărul și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. A fost înjunghiat mortal de un individ, care a rămas neidentificat, în plină stradă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Fata de 14 ani răpită de patru bărbaţi în Sibiu, găsită în alt județ

Familia lui Cristian este îngenuncheată de durere și cere ajutor pentru a-i putea aduce trupul în România și pentru a-l înmormânta creștinește.

Tânărul din Bihor a plecat în Germania pentru o viaţă mai bună, doar că, din nefericire, acesta nu a mai apucat să revină de sărbători în sânul familiei sale. Conform informațiilor făcute publice până în acest moment, tânărul a fost acostat pe stradă și înjunghiat mortal din senin de un bărbat necunoscut.

Vecinii românului din localitatea Girișu de Criș, judeţul Bihor, încearcă să îi ajute familia pentru repatrierea trupului său în ţară.

Citește și: Scandal la Primăria din Coroieni: 8 angajați ar fi fost puși la curățenie în casa Secretarului General al MAI

„Dragi consăteni, Bărnițiu Cristian fiu al comunei noastre a avut parte de un sfârșit tragic în Germania fiind înjunghiat de o persoană neidentificată.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi repatriat în țară, costurile fiind foarte mari. Mâine voi merge la magazinele din comună pentru a face o urnă pentru donații.

Haideți să fim alături de familia greu încercată și fiecare după posibilități să donăm pentru repatrierea lui Cristian. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc un An Nou Fericit!”,   a fost mesajul scris pe Facebook Dan Babău, un vecin de-al lui Cristian.

Citește și: Incredibil! Și-a uitat soția în mijlocul pustietății și după a condus 160 de kilometri fără să-și dea seama că nu e în mașină

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI