Close sidebar
Close sidebar

Un american a prins toti pokemonii din joc! Maestrii jocului isi vand conturile Pokemon Go pe eBay pentru mii de lire

Un american din New York a prins toti Pokémonii disponibili in joc in Statele Unite, dupa ce a parcurs o distanta de peste 153 de kilometri, iar conturi ale unor utilizatori Pokémon Go avansati se vand cu mii de lire sterline pe eBay, informeaza The Telegraph.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un utilizator al site-ului Reddit, ftb_hodor, a devenit prima persoana care a prins toti Pokémonii inclusi in North American Pokedéx.

El a prins 4.269 de creaturi apartinand a 142 de tipuri de Pokémoni si a declarat ca pentru asta a fost nevoit sa mearga pe jos 153,2 kilometri.

”Nu am in plan sa pornesc in cautarea celor blocati in alte regiuni”, a declarat el si a facut apel la creatorii jocului ca acesta sa fie imbunatatit pentru zonele rurale, potrivit News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Cand am mers intr-o zona rurala, in weekend, Pokémonii au fost incredibil de greu de gasit. Este pacat ca jocul nu merge acolo, pentru ca ar fi foarte amuzant sa poti explora regiuni din afara oraselor cu ajutorul lui”, a mai spus utilizatorul.

Intre timp, ”maestrii” Pokémon Go isi vand conturile pentru mii de lire sterline pe platforma eBay.

In acelasi timp, in Siria a fost gandita o campanie dramatica, cu imagini ale unor copii care arata fotografii cu Pokémon, intr-un apel ca oamenii sa vina si sa ii salveze.

Acestea au fost distribuite de The Revolutionary Forces of Syria Media Office pe retelele de socializare, pentru a aminti lumii de criza din aceasta tara. Unul dintre mesajele tinute de copii, scris in araba, spune: ”Locuiesc in Karf Nabl, zona Aleppo. Vino sa ma prinzi”. ”Sunt un Pokémon in Idlib din Siria, ai vrea sa vii sa ma salvezi?” si ”Ma aflu in Kafrnabol, in zona Idlib, vino sa ma gasesti” sunt alte doua mesaje transmise pe reteaua de socializare.

Lansat pe 6 iulie in Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda, jocul Pokémon Go a atras intr-o singura zi mai multi utilizatori in Statele Unite decat reteaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android. Totodata, rata zilnica a utilizatorilor activi este aproape egala cu cea a retelei de socializare Twitter. Jocul este utilizat in medie 43 de minute pe zi, mai mult decat WhatsApp sau Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI