Close sidebar
Close sidebar

Un angajat al Electrica a murit si altul a fost ranit in timp ce lucrau impreuna la un panou de transformare

Un barbat a murit si altul a fost ranit, suferind arsuri, in timp ce lucrau impreuna la un panou de transformare dintr-o hala apartinand SC Electrica Muntenia Nord, din municipiul Ploiesti. Politia a deschis dosar penal pentru neluarea si nerespectarea masurilor de securitate in munca.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele de interventie au fost solicitate, joi dupa amiaza, pentru a acorda primul ajutor unor barbati care au suferit arsuri in timp ce lucrau la un panou electric, in zona de nord a municipiului Ploiesti. 

Paramedicii au constatat ca unul dintre barbati, in varsta de 58 de ani, este mort, fiind carbonizat, in timp ce al doilea, de 48 de ani, a suferit arsuri de gradul unu pe maini si pe fata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca cei doi barbati sunt angajati ai Electrica Muntenia Nord si se aflau in timpul programului de lucru, incidentul fiind incadrat ca accident de munca.

Politia Prahova a deschis dosar de cercetare pentru savarsirea a doua infractiuni, respectiv neluarea masurilor pentru asigurarea sanatatii si securitatii in munca si nerespectarea acestor masuri, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI