Close sidebar
Close sidebar

Un atlet a fost surprins atrenandu-se pe marginea unei cladiri de sase etaje, fara nicio protectie: „Oamenii au fost uimiti, socati"

Un atlet a fost surprins atrenandu-se pe o cladire inalta din Venezuela, fara sa aiba niciun echipament de protectie. O inregistrare il arata pe aventurierul Gabriel Isaac Gutierrez Aray, in varsta de 26 de ani, cum realizeaza o serie de exercitii dificile pe o cladire inalta din oras.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile arata cum acesta face exercitiile pe marginea cladirii, fara sa aiba niciun echipament de protectie.

„Oamenii au fost uimiti, socati, iar multi m-au intrebat daca sunt nebun. Si ca sa va raspund, asta nu e nebunie. E doar visul meu. M-am catarat pe cladiri, poduri si stadioane. Acestea sunt locurile mele preferate”, a declarat Aray.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

„P entru mine e ceva magic si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca mi-a dat sansa sa fac asta”, a mai adaugat el.

Acesta spune ca atat pregatirea fizica, cat si cea mentala sunt extrem de importante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI