Close sidebar
Close sidebar

Un avion Boeing 737 s-a prabusit in mare! Toti pasagerii au supravietuit

O aeronava Boeing 737, care avea la bord 46 de persoane, a cazut vineri in mare in apropierea unei insule mici din Micronesia dupa ce pilotul a ratat aterizarea pe pista, scrie CNN.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zborul Air Niugini 72 trebuia sa aterizeze pe aeroportul international din Weno, principala insula a statului Chuuk din Micronesia, dar „nu a reusit sa aterizeze pe pista”, conform unui comunicat al Air Niugini, compania aeriana nationala din Papua Noua Guinee.

Bill Jaynes, editorul unui ziar din Micronesia, se afla la bordul aeronavei: „Este ceva suprarealist. Am crezut ca am aterizat pe pamant pana cand m-am uitat mai atent si am vazut o gaura pe o parte a avionului si apa cum intra, asa ca m-am gandit ca nu asta trebuia sa se intample”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jaynes a prezit ca pasagerilor le venea apa pana la brau si s-au folosit de iesirile de urgenta pentru a scapa.

Fotografiile si videoclipurile arata cum mai multe barci de pescuit au inconjurat aeronava, care era semi-scufundata si transportau pasagerii catre tarm. Compania aeriana a confirmat ca toata lumea aflata la bord este in siguranta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI