Close sidebar
Close sidebar

Un avion de pasageri s-a prăbușit în Republica Democrată Congo

Un avion cu 17 pasageri la bord s-a prăbușit duminică în orașul Goma din estul Republicii Democrate Congo, a anunțat guvernatorul provinciei Nord-Kivu prin intermediul unui comunicat, informează site-ul agenției de presă Reuters.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aeronava era operată de compania locală Busy Bee și s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Trei morţi după ce un avion s-a prăbuşit imediat după decolare în Brazilia

Numărul victimelor nu a fost încă stabilit. Reprezentanții Busy Bee nu au putut fi contactați pentru a exprima un punct de vedere, potrivit Mediafax.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Accidentele aviatice sunt relativ frecvente în Republica Democrată Congo din cauza standardelor de siguranță foarte permisive. Toate companiile aeriene din această țară, inclusiv Busy Bee, au interdicție de a zbura în spațiul aerian al Uniunii Europene.

Citeste si: O nouă tragedie aviatică! A fost nevoit să aterizeze forțat! Mai mulți morți și răniți grav!

Incidentul vine la scurt timp după ce, în octombrie, un avion care decolase de pe același aeroport s-a prăbușit după doar o oră de zbor. Toți cei opt pasageri aflați la bordul acelei aeronave au decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI