Intr-un interviu acordat publicatiei Knoxville News Sentinel, Eric Schmitt-Matzen a povestit cat de emotionanta a fost intalnirea cu baietelul. Asistenta de la spital i-a spus la telefon ca trebuie sa ajunga de urgenta la baiat fiindca nu mai este timp. Barbatul a ajuns la el in 15 minute, scrie Daily Mail.

Mama micutului l-a asteptat cu un cadou, o jucarie, pe care sa i-o dea.

"Am masurat situatia si i-am spus familiei ca daca nu poate rezista sa iasa din camera fiindca daca cineva izbucneste in plans o sa incep sa plang si eu si nu o sa pot sa imi fac treaba", a spus Mosu'.

Parintii si rudele copilului au urmarit intalnirea de la o fereastra. Mosul a intrat si s-a asezat langa patul muribundului.

"Statea intins, era atat de slabit incat parea ca o sa adoarma imediat. M-am asezat pe patul lui si l-am intrebat: 'Ce am auzit despre tine? Ca iti va fi dor de Craciun? Nu are cum sa iti fie dor de Craciun! Si stii de ce? Pentru ca esti renul meu nr. 1", a spus Mosul.

"Sunt", a intrebat copilul.

Barbatul i-a spus ca da si i-a dat cadoul. "Era atat de slabit incat nu putea sa rupa hartia de impachetat.
Cand a vazut ce a primit, a zambit larg si s-a lasat pe spate". Apoi, baiatul i-a pus o intrebare lui Mos Craciun.

"Ei spun ca eu o sa mor. Cum pot sa imi dau seama cand ajung unde trebuie sa ajung", a intrebat el.

"Cand ajungi acolo, sa le spui ca tu esti renul Nr. 1 al lui Mos Craciun si te vor lasa sa intri", i-a spus Mosul baiatului.


"Ma vor lasa?", a intrebat el. "Cu siguranta", i-a spus Mosul.

In acel moment, copilul s-a ridicat sa il imbratiseze pe Mos Craciun si a mai avut o singura intrebare: "Mosule, poti sa ma ajuti?".

"Astea au fost ultimele lui cuvinte. L-am imbratisat, inainte sa apuc sa zic ceva, a murit. Am murit chiar atunci. Parintii au intrat in camera. I-am dat mamei baiatul inapoi si am iesit cat am putut de repede din camera", a povestit Eric.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si