Baiatul, care suferea de handicap sever, a fost internat la centrul din Bradet la solicitarea mamei.
Fusese diagnosticat cu epilepsie generalizată simptomatică, tetanie latentă, heteroagresivitate si a fost internat in repetate randuri la mai multe spitale din judtul Brasov.
Directorul DGAPSC Brasov a declarat ca baiatul a fost găsit decedat în pat de către educatorii din schimbul de dimineaţă.
Imediat a fost anunţat cabinetul medical al centrului, şeful de centru, Poliţia şi Salvarea. Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul minorului.
Asupra minorului nu au fost descoperite urme de violenta, a mai declarat acesta.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a deschis un dosar în acest caz pentru ucidere din culpă. În cursul zilei de miercuri, anchetatorii au ridicat mai multe documente de la Centrul de reabilitare şi s-a dispus audierea persoanelor care aveau în supraveghere a minorului de 13 ani.
 

Baiatul, care suferea de handicap sever, a fost internat la centrul din Bradet la solicitarea mamei.

Fusese diagnosticat cu epilepsie generalizată simptomatică, tetanie latentă, heteroagresivitate si a fost internat in repetate randuri la mai multe spitale din judetul Brasov.

Directorul DGAPSC Brasov a declarat ca "baiatul a fost găsit decedat în pat de către educatorii din schimbul de dimineaţă.

Imediat a fost anunţat cabinetul medical al centrului, şeful de centru, Poliţia şi Salvarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul minorului.

Asupra minorului nu au fost descoperite urme de agresivitate", a mai declarat acesta.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a deschis un dosar în acest caz pentru ucidere din culpă.

În cursul zilei de miercuri, anchetatorii au ridicat mai multe documente de la Centrul de reabilitare şi s-a dispus audierea persoanelor care aveau în supraveghere a minorului de 13 ani, scrie mediafax.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si