Aiden Pankey a murit in 2013 dupa ce a contactat o boala de la soricelul sau pe care l-a cumparat dintr-un petshop din San Diego. Aiden a inceput sa se simta rau la doua saptamani dupa ce l-a cumparat, iar in doua zile a si murit.

Familia copilului sustine ca magazinul vine soricei infectati, desi proprietarii stiau ca oamenii s-ar putea imbolnavi, astfel ca a dat in judecata petshopul. 

„Lupt pentru alti copii. Nu vreau ca asta sa se intample si altei familii. Inca vorbesc cu el (cu Aiden- n.r), ii spun ca il iubesc si ca tatal lui nu va renunta”, a declarat tatal baiatului, potrivit metro.co.uk.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Febra de la muscatura sobolanilor si soarecilor se poate contacta prin muscaturi sau zgarieturi, dar si prin simpla atingere a rozatoarelor. Totodata, o alta cauza ar putea fi si consumarea alimentelor contaminate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si