Un copil în vârstă de doar 2 ani, bolnav de autism, a fost acuzat și eticheta drept „prădător sexual”.

Mama copilașului, Stummery Putnam, a menționat că a primit un apel de la conducerea grădiniței East Ridge Elementary din Chattanooga, Tennessee, pentru a-i spune ce a făcut copilul său, Nathan.

Copilul de 5 ani, acuzat că este prădător sexual

Copilul era acuzat că își săruta și îmbrățișa colegii, „depășind limitele”.

Cazul a fost raportat la Departamentul de educație Hamilton, potrivit Daily Mail.

„Mi s-a făcut rău când am auzit. Vorbim despre un copil de 5 ani. Este doar un copil. Cine nu înțelege cum sunt copiii autiști, ar putea să creadă că este vorba despre ceva premeditat. Însă nu este vorba despre așa ceva. Nu înțelege dacă a făcut ceva greșit”, a spus mama micuțului.

Micuțul diagnosticat cu autism poate înțelege diferit situațiile sociale în care este pus din cauza acestei condiții medicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu știe că face rău”, a adăugat mama lui Nathan.

„Ce faci când un copil de 5 ani este etichetat drept un prădător sexual?”

Bunica băiatului a postat un mesaj de susținere pe Facebook, în care explică de ce face Nathan ceea ce face.

„Ce faci atunci când un copil de 5 ani este etichetat drept un prădător sexual și acuzat de hărțuire sexuală la școală? Am aflat că această etichetă va rămâne în dosarul lui pentru toată viața.

Acest copil este autist, asta înseamnă că el înțelege și funcționează diferit față de un copil normal de 5 ani.

Cui să ceri ajutor când școala nu-l ascultă nici pe medicul copilului care încearcă să explice că acesta nu înțelege ce sunt acelea limite? El nu ar trebui să fie tratat astfel. Copilul nici nu înțelege ce este sexul”, a spus bunica lui Nathan în spațiul online.

Reprezentanții școlii au o altă părere și spun că familia nu a prezentat situația așa cum a fost în realitate și că nu este vorba doar despre o îmbrățișare și un sărut.

Acum, micuțul merge la o grădiniță pentru nevoi speciale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si