Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost reținut după ce a furat din locuința unei cunoștințe

Un bărbat din Iași este acuzat că ar fi furat 500.000 de lei din locuința unei cunoștințe suma de 500.000 de lei, prejudiciul fiind recuperat parțial.

Diana Puiu,

Un bărbat a fost reținut după ce a furat din locuința unei cunoștințe

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

''Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, faptă ce ar fi fost comisă în municipiul Iaşi. De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări'', anunţă joi dimineaţă Poliţia.

Citeste si: Primarul unui oraș din Vrancea a fost reținut pentru mai multe infracțiuni

Acesta ar fi sustras peste 500.000 de lei din locuința bărbatului pe care îl cunoștea.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

'În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi'', precizează IGPR.

Citeste si: O româncă, ospătăriță în Franța, a fost arestată după ce ar fi furat aproape 72 de mii de perechi de ochelari de designer. Prejudiciul este uriaș

O româncă ar fi furat aproape 72 de mii de perechi de ochelari din Franța

O româncă în vârstă de 43 de ani, ospătăriță în Franța, a fost pusă sub acuzare la Lons-le-Saunier, în regiunea Franche-Comté, fiind suspectată că ar fi furat ochelari în valoare de 3,6 milioane de euro. Femeia care locuiește la Versailles, a fost arestată în urmă cu câteva zile de jandarmi, care o suspectează că a participat la o spargere în Jura, în urmă cu doi ani.

Citeste si: Percheziţii în România şi Marea Britanie într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Cinci persoane au fost arestate

La aproape doi ani de când a avut loc jaful care a produs pagube colosale, o româncă în vârstă de 43 de ani a fost pusă sub acuzare.

"În urma audierilor care au avut loc marţi, faţă de  primarul oraşului Mărăşeşti, Valerică Chitic, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând cu ora 22,10.

Acesta are calitatea de suspect într-un dosar privind mai multe infracţiuni, printre care folosirea funcţiei pentru favorizarea altor persoane, delapidare, fals intelectual, folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii şi grup infracţional organizat. Facem precizarea că, până la adoptarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, persoana reţinută se bucură de prezumţia de nevinovăţie", a declarat, pentru AGERPRES, procurorul de caz, Nicolae Pîrcălăbescu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI