Un bărbat a fost sancționat, după ce a ieșit pe geamul unui autoturism aflat în mers, cu o sticlă de alcool în mână. Polițiștii lau identificat pe tânărul de 22 de ani, după imaginile ajunse pe rețelele de socializare. Acesta a primit o amendă de 290 de lei.  

Citește și: VIDEO- UPDATE- Șicanare în trafic, soldată cu decesul a două persoane

Șicanare în trafic, soldată cu decesul a două persoane

Un bărbat de 31 de ani și-a pierdut viața în urma unei șicanări în trafic. O fetiță de patru ani a fost, de asemenea, declarată decedată.

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost reținut, în urma unei șicanări în trafic din care o persoană și-a pierdut viața.  Incidentul a avut loc în zona localității Frătăuții Vechi, județul Suceava, pe data de 20 iunie, în jurul orei 21.45.

Citește și: Polițist filmat în timp ce șicana o mașină în trafic

Din primele verificări s-a constatat că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul unui unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Rădăuţi.

În urma cercetărilor au rezultat mai multe suspiciuni cu privire la cele întâmplate și au fost obținute indicii cu privire la o șicanare care a avut loc în trafic. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Șicanare periculoasă în trafic surprinsă de camerele de bord

Șicanare periculoasă în trafic surprinsă de camerele de bord

Șicanare periculoasă în trafic, surprinsă de camera de bord. Incidentul a avut loc în Galați. Un șofer care circula regulamentar a fost șicanat în trafic de un alt participant, care a încălcat legea în mod repetat. Șoferul care a fost șicanat în trafic are instalate camere în spatele mașinii, astfel că a fost filmat momentul în care  șoferul nervos  încerca să depășească. Când reușește să o facă, trage brusc de volan și intră pe contrasens.

Citește și:   Femeie spulberată de pe banca din fața Primăriei Arad de o mașină

După ce face manevra și ajunge în față, oprește în fața mașinii pe care a depășit-o. Aceste șicane continuă, cu depășiri repetate pe linia continuă sau chiar pe trecerea de pietoni. Imaginile au ajuns la polițiști și s-au autosesizat. 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si