Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost sancționat, după ce a ieșit pe geamul mașinii în mers, cu o sticlă de alcool în mână

Polițiștii din Argeș s-au autosesizat cu privire la un bărbat care a apărut într-o filmare pe rețelele de socializare. Acesta era pe cale să își pună viața în pericol, dar și pe cea a participanților la trafic.

Diana Puiu,

Un bărbat a fost sancționat, după ce a ieșit pe geamul mașinii în mers, cu o sticlă de alcool în mână

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a fost sancționat, după ce a ieșit pe geamul unui autoturism aflat în mers, cu o sticlă de alcool în mână. Polițiștii lau identificat pe tânărul de 22 de ani, după imaginile ajunse pe rețelele de socializare. Acesta a primit o amendă de 290 de lei.  

Citește și: VIDEO- UPDATE- Șicanare în trafic, soldată cu decesul a două persoane

Șicanare în trafic, soldată cu decesul a două persoane

Un bărbat de 31 de ani și-a pierdut viața în urma unei șicanări în trafic. O fetiță de patru ani a fost, de asemenea, declarată decedată.

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost reținut, în urma unei șicanări în trafic din care o persoană și-a pierdut viața.  Incidentul a avut loc în zona localității Frătăuții Vechi, județul Suceava, pe data de 20 iunie, în jurul orei 21.45.

Citește și: Polițist filmat în timp ce șicana o mașină în trafic

Din primele verificări s-a constatat că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă

şi a lovit un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul unui unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Rădăuţi. În urma cercetărilor au rezultat mai multe suspiciuni cu privire la cele întâmplate și au fost obținute indicii cu privire la o șicanare care a avut loc în trafic. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și:  Șicanare periculoasă în trafic surprinsă de camerele de bord

Șicanare periculoasă în trafic surprinsă de camerele de bord

Șicanare periculoasă în trafic, surprinsă de camera de bord. Incidentul a avut loc în Galați. Un șofer care circula regulamentar a fost șicanat în trafic de un alt participant, care a încălcat legea în mod repetat.

Șoferul care a fost șicanat în trafic are instalate camere în spatele mașinii, astfel că a fost filmat momentul în care  șoferul nervos  încerca să depășească. Când reușește să o facă, trage brusc de volan și intră pe contrasens.

Citește și:   Femeie spulberată de pe banca din fața Primăriei Arad de o mașină

După ce face manevra și ajunge în față, oprește în fața mașinii pe care a depășit-o. Aceste șicane continuă, cu depășiri repetate pe linia continuă sau chiar pe trecerea de pietoni. Imaginile au ajuns la polițiști și s-au autosesizat. 

 

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI