Incidentul a avut loc in China, la Youngor Wildlife Park si a fost surprins de camerele de supraveghere. In imagini se observa cum barbatul este tarat de tigru in tarcul sau, sub niste copaci, si isi infige coltii in gatul sau in timp ce alte doua feline stau la panda. Totul, sub privirile inspaimantate ale copilului si sotiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ceilalti vizitatori au alertat personalul gradinii zoologice, care a reusit abia dupa o ora sa il scape de barbat din ghearele tigrului. El a fost transportat la spital, dar din pacate, a decedat la scurt timp din cauza ranilor. Unul dintre martori a declarat ca tigrul nu il lasa pe barbat sa scape si de fiecare data cand acesta incerca sa se ridice, tigrul il trantea din nou la pamant, scrie  Daily Mail.

Incidentul a avut loc in China, la Youngor Wildlife Park si a fost surprins de camerele de supraveghere.
In imagini se observa cum barbatul este tarat de tigru in tarcul sau, sub niste copaci si isi infige coltii in gatul sau in timp ce alte doua feline stau la panda.
Totul, sub privirile inspaimantate ale copilului si sotiei.
Ceilalti vizitatori au alertat personalul gradinii zoologice, care a reusit abia dupa o ora sa il scape de barbat din ghearele tigrului. El a fost transportat la spital, dar din pacate, a decedat la scurt timp din cauza ranilor.
Unul dintre martori a declarat ca tigrul nu il lasa pe barbat sa scape si de fiecare data cand acesta incerca sa se ridice, tigrul il trantea din nou la pamant, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si