Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, pe autostrada A6, iar acesta a fost luat cu elicopterul SMURD

Un bărbat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, joi, după ce a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea autostrăzii A6.

Diana Puiu,

Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, pe autostrada A6, iar acesta a fost luat cu elicopterul SMURD

[Sursa foto: SMURD.RO]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a produs pe autostrada A6, nodul de urcare pe A1, în zona localității Balinț. La locul evenimentului s-au deplăsat mai multe echipaje de pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj.

Citește și: Accident rutier grav la Iași. Un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune

”După sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că în accident a fost implicat un autoturism, în care se afla doar şoferul. În urma impactului, victima a rămas încarcerată (bărbat), în stare de inconştienţă, dar cu funcţii vitale. Victima a fost preluată de către elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la spital”, a precizat ISU Timiş.
Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Timișoara-București al A1.

Citește și: Accident cu șapte victime, după ce un șofer ar fi adormit la volan

Accident rutier grav la Iași. Un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune

Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Autoritățile au intervenit de urgență. 

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Doi bărbați în vârstă de 24 şi 28 de ani au fost transportați la spital, miercuri seară,  în urma unui accident produs pe DN 28, în județul Iaşi, fiind implicate un microbuz şi un autoturism.

Citește și:  Șoferul grec care a provocat tragedia de la Pasajul Unirii nu mai are voie să conducă în România. Declarațiile avocatului său

Accidentul s-a produs pe Dn 28, în localitatea Bălţaţi, fiind implicat un microbuz, în care se afla doar şoferul, şi un autoturism.

Potrivit ISU Iași, acolo s-au deplasat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, un echipaj de prim ajutor calificat, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de stingere cu apă şi spumă şi cu modul de descarcerare.

Citește și: VIDEO- Accident îngrozitor în China. Peste 200 de autoturisme au fost implicate: „Este înfricoşător”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI