Moarte stupidă pentru un bărbat din Piatra Șoimului. Acesta a fost rănit cu un pistol de asomare a porcilor.
Acesta a venit acasă pe data de 12 iulie. În timp ce se afla într-o anexă a gospodăriei, acesta a găsit un pistol de asomare a porcilor și a vrut să vadă dacă mai funcționează.

Citeste si: Alt atac armat în SUA, la două săptămâni de la tragedia din Texas

Acesta nu s-a asigurat înainte să apese pe trăgaci, iar încărcătura din pistol i-a străpuns abdomenul, cauzându-i leziuni grave ale organelor interne.
Arma pentru asomarea porcilor nu este supusă autorizării poliţiei, putând fi achiziţionată de orice persoană din România, condiţia fiind să aibă peste 18 ani.

Citeste si: VIDEO| Şofer împuşcat de poliţişti pe DN1, după ce a refuzat să oprească la semnale

Un șofer a fost împușcat după ce a refuzat să oprească la semnale

Un şofer a fost împuşcat în picior, duminică după amiază, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiei din Sectorul 1 al Capitalei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Chiar dacă a fost atenționat de oamenii legii, bărbatul şi-a continuat drumul în direcţia Bucureşti- Ploieşti, cu poliţia pe urmele sale. Însă, în cele din urmă, după un  foc de avertisment  şi unul tras la nivelul membrelor inferioare ale bărbatului, acesta a putut fi reţinut.

Citeste si: O femeie de 34 de ani care a fost dată dispărută de iubit în Brașov, găsită moartă într-o pădure. Care este ipoteza polițiștilor

Şoferul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi va fi transportat la Spitalul Militar Central. Potrivit primelor informaţii, împotriva acestuia era emis un  ordin de protecţie  pe care îl încălcase cu puţin timp înainte de incident. Bărbatul şi-ar fi agresat fizic unchiul, iar pentru faptele sale va da explicaţii la Secţia 2 de Poliţie din Capitală.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si