Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a vandalizat o căsuță cu cărți dintr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Primăria a făcut publice imaginile de la momentul incidentului: „Actele de vandalism trebuie să înceteze!”

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere după ce noaptea trecută a distrus o căsuță cu cărți și le-a aruncat în fântâna arteziană dintr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Căsuța fusese construită cu ajutorul persoanelor cu dizabilități și era amplasată în parc.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primăria Sectorului 6 a făcut publice imaginile cu autorul faptei, pe pagina de Facebook. În imagini se vede cum un bărbat, aruncă toate cărțile din căsuță în fântâna arteziană, amplasată în apropiere.

Un bărbat a vandalizat o căsuță cu cărți din Parcul Brâncuși din Sectorul 6

În imagini se vede cum vandalul este însoțit de o femeie care privește nepăsătoare cum cărțile sunt aruncate în apă.

Citește și: Cum s-au răzbunat doi turiști nemulțumiți de vila închiriată. Paguba cu care s-a ales proprietarul

Primăria Sectorului 6 a transmis pe Facebook că: „Actele de vandalism trebuie să înceteze!”.

De asemenea, incidentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 septembrie, la ora 1.59.

„Azi noapte, la ora 1.59, un individ a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce distrugea căsuța cu cărți din Parcul Brâncuși.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Însoțit de o femeie, acesta s-a oprit, a scos cărțile rând pe rând și le-a aruncat în fântână”.

Vandalul a aruncat cărțile într-o fântână arteziană și a distrus căsuța amplasată

După ce a aruncat cărțile, bărbatul a lovit cu piciorul și a rupt ușa căsuței construite de persoanele cu dizabilități.

Citește și: FOTO/VIDEO: Imaginile zilei vin dintr-un aeroport internațional! Un pasager a făcut baie în fântâna arteziană de la Terminalul Plecări

„La final, a lovit cu piciorul și a rupt ușa căsuței muncite de persoanele cu dizabilități, de care au grijă colegii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6”,

a mai transmis Primăria.

În urma evenimentului, Primăria Sectorului 6 a depus plângere la Poliție pentru ca vandalul să fie identificat și pedepsit.

„Depunem plângere la Secția de Poliție pentru distrugere, iar Poliția Națională de la Sector 6 a fost sesizată și a intrat în posesia imaginilor, pentru a-l identifica și a-i întocmi dosar penal”.

Paguba suferită va fi plătită de firma de pază care asigură perimetrul parcului.

„În plus, firma de pază care asigură perimetrul parcului va plăti paguba. Astfel de atitudini nu sunt acceptate în comunitatea din 6”, a mai transmis Primăria Sectorului 6.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI