Close sidebar
Close sidebar

Un barbat de 45 de ani care a molestat mai multi minori dupa ce a fost eliberat din puscarie a fost arestat

Un barbat de 45 de ani din Statele Unite a fost capturat dupa o "vanatoare" mai ceva ca in filme. Matthew Stager a fost eliberat de curand dintr-o inchisoare, dar a comis imediat fapte oribile.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a fost incarcerat la inchisoarea federala din Virginia, dar a fost eliberat. In loc sa se reabiliteze, barbatul s-a intors la inchisoare mai repede decat s-ar fi asteptat. Dupa ce a iesit, el a molestat mai multi minori, printre care si pe o pustoaica de 15 ani.

Imediat parintii fetei au distribuit poze cu portretul robot al agresorului si dupa o "vanatoare" ca in filme, Matthew a fost retiunut in apropiere de Washington.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

El s-a intors iar in arestul inchisorii de unde fusese eliberat si urmeaza sa fie judecat si condamnat pentru faptele pe care le-a facut, noteaza cei de la dailymail.co.uk. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI