Close sidebar
Close sidebar

Un barbat decedat in urma cu 20 de ani a fost gasit in camera sa. In toti acesti ani, mama barbatului, nevazatoare nu a stiut ca la etajul superior al casei, se afla fiul pe care-l credea disparut

O femeie in varsta si nevazatoare din Brooklyn a locuit aproximativ 20 de ani cu cadavrul fiului sau. Acesta se afla in dormitorul de la etajul superior al casei, iar autoritatile au stabilit ca femeia nu avea habar de existenta lui.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrul unui barbat care a decedat in urma cu aproximativ 20 de ani a fost gasit in casa unei femei oarbe la inceputul acestei luni, spun autoritatile din Brooklyn. Un ofiter de politie a declarat ca in casa parea ca tocmai a fost rasturnat un camion de gunoi.
Cumnata femeii a fost cea care a descoperit scheletul care zacea intins pe spate, pe o saltea aflata pe podea. Blugii, sosetele si camasa "il imbracau" pe acesta, care se afla intr-un dormitor aflat la etajul 2 al casei. Camera in care se afla acesta era plina de gunoaie si de panze de paianjan.
In urma investigatiei, politistii au stabilit ca femeia nu a stiut in tot acest timp ca fiul ei a murit, iar cadavrul lui se afla in casa.
Politia inca nu a identificat ramasitele barbatului gasit, dar cel mai probabil, apartind fiului batranei care a disparut in urma cu 20 de ani.
Femeia a avut doi baieti, unul care a murit in 2003 la varsta de 38 de ani si Louis. cel care nu a mai fost vazut de 20 de ani, scrie New York Post.

Cadavrul unui barbat care a decedat in urma cu aproximativ 20 de ani a fost gasit in casa unei femei oarbe la inceputul acestei luni, spun autoritatile din Brooklyn. Un ofiter de politie a declarat ca in locuinta batranei erau atat de multe gunoaie incat parea ca  "un camion de gunoi tocmai s-a rasturnat in casa".

Cumnata femeii a fost cea care a descoperit scheletul care zacea intins pe spate, pe o saltea aflata pe podea. Blugii, sosetele si camasa "il imbracau" pe acesta, care se afla intr-un dormitor situat la etajul 2 al casei. Camera in care se afla acesta era plina de gunoaie si de panze de paianjan.

In urma investigatiei, politistii au stabilit ca femeia nu a stiut in tot acest timp ca fiul ei a murit, iar cadavrul lui se afla in casa.

Politia inca nu a identificat ramasitele barbatului gasit, dar cel mai probabil, apartind fiului batranei care a disparut in urma cu 20 de ani.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Femeia a avut doi baieti, unul care a murit in 2003 la varsta de 38 de ani si Louis, cel care nu a mai fost vazut de 20 de ani, scrie New York Post.

Femeia a fost preluata de autoritati si dusa la un azil pentru persoane cu dizabilitati.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI