Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Argeș, cercetat într-un dosar de tentativă de omor, a fost găsit spânzurat. Autoritățile au deschis o anchetă

Bărbatul era în arest la domiciliu în momentul în care s-a hotărât să încheie socotelile cu viața.

Ana-Maria Costea,

Un bărbat din Argeș, cercetat într-un dosar de tentativă de omor, a fost găsit sfânzurat. Autoritățile au deschis o anchetă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din județul Argeș, care era cercetat într-un dosar de tentativă de omor, a fost găsit spânzurat duminică. El era în arest la domiciliu.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 51 de ani şi-a găsit sfârşitul.

Citește și: O elevă de 13 ani din Pitești a încercat să-și otrăvească colega. Ce i-a turnat în sticla de suc

Bărbatul avea 51 de ani

„În ziua de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 51 de ani, s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcţie, pe raza localităţii Moşoaia.

Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Citește și: Un bătrân din Dolj a murit, după ce a căzut de la etajul unui spital. Bărbatul s-ar fi aruncat în gol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bărbatul de 51 de ani se afla sub mandat de arestare la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Militar din Dâmbovița, găsit spânzurat în propria locuință

Militarul de 41 de ani s-ar fi spânzurat  în propria locuință, nemaigăsind resurse să își rezolve problemele din viața personală.

Citește și:  Când ar putea fi eliberat Cristian Cioacă? Avocata familiei Ghinescu a spus totul: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”

Părinții bărbatului s-ar fi stins din viață unul după altul în ultimii doi ani, iar cadrul militar a suportat cu greu pierderea lor.

Citește și:  VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Deși suferea de depresie, militarul a reușit să treacă toate testele psihologice de la unitatea sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI