Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Carei a murit strivit de un microbuz care s-a rasturnat peste el in timp ce demonta o componenta din caroserie

Un barbat de 51 de ani din Carei a murit, miercuri, dupa ce un microbuz s-a rasturnat peste el pentru ca a cedat cricul, victima aflandu-se sub vehicul pentru a demonta o piesa din componenta caroseriei. Incidentul a avut loc in curtea unui atelier de fier forjat, barbatul nefiind angajat, astfel ca politistii fac cercetari.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii din Satu Mare au intervenit, in urma unui apel la 112, pentru a incerca sa salveze un barbat de 51 de ani peste care s-a rasturnat un microbuz, in curtea unui atelier de fier forjat din municipiul Carei.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, barbatul se bagase sub vehicul pentru a demonta o piesa din componenta caroseriei, dar cricul a cedat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cand echipajele de salvare au ajuns, barbatul avea pielea violet, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, fiind declarat decedat.

“Victima a fost extrasa de sub autoutilitara cu ajutorul accesoriilor din dotare ale echipajului de descarcerare. Din nefericire, in pofida eforturilor de resuscitare, victima nu a supravietuit”, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

 

Politistii spun ca victima nu fusese angajata la respectivul atelier, astfel ca se fac cercetari privind imprejurarile in care aceasta a decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI