Surse din anchetă spun că victimele erau prostituate, iar criminalul le-ar fi exploatat. Mascații au descins azi la mai multe adrese.

Două morți suspecte au pus pe jar procurorii din Constanța. Prima descoperire a fost făcută în luna iulie, atunci când trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-un apartament din Mamaia.

Cea de a doua descoperire a fost de-a dreptul macabră.

Trupul unei alte femei, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit la începutul acestei luni pe un câmp din județ.

Ar fi fost înfășurată într-o pilotă și sfâșiată de șacali. Ar fi fost ucisă la finalul lunii august, cred procurorii.

Cum a fost descoperit suspectul în cazul celor două tinere ucise 

Ambele femei ar fi avut în comun aceeași ocupație. Ar fi fost escorte de lux și și-ar fi găsit sfârșitul de mâna aceluiași criminal. Modul de operare ar fi similar, susțin anchetatorii.

Astăzi mascații au descins la mai multe adrese, dar și în salonul spitalului din Constanța. De acolo au ridicat un individ considerat principal suspect. Bărbatul le-ar fi ucis pe cele două și le-a furat mașinile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Prima mașină ar fi vândut-o, însă cu cea de a doua ar fi făcut accident și a ajuns la spital. De acolo, individul le transmitea urmăritorilor săi update-uri despre starea lui de sănătate.

"Astăzi începând cu ora 13 polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Constanța efectuează 2 percheziții domiciliare", se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Un bărbat din Constanța, suspectat că a ucis două tinere

Un bărbat din Constanța, suspectat că a ucis două tinere

La percheziții participă și specialiști din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale.

"Activitățile se derulează într-un dosar penal privind comiterea a două infracțiuni de omor, comise în perioada lunilor iulie-august 2024, pe raza județului Constanța", se mai spune în comunicatul IPJ Constanța.

A doua victimă era din Timișoara și avea un băiețel de câțiva anișori

Cea de-a doua victimă era căutată de câteva zile de rude și apropiați. Este vorba despre o tânără din Timiș, mama unui băiețel care abia a început școala.

"Ultima oară când am vorbit cu ea, a mers cu copilul în vacanță la bulgari, apoi a mers cu copilul în Constnața, la mare! Am încercat să o sun în ziua în care am aflat, nu a răspuns nimeni, avea telefonul închis", spune un prieten al tinerei mămici ucise.

O prietenă cu cea de-a doua victimă spune: "Tind să cred că Denisa nu i-a vândut lui mașina. Vreau să văd un contract de vânzare-cumpărare. El a zis că nu există așa ceva. Ea nu își dădea bunurile nimănui. Nu îmi imaginez ca ea să fie dispărută, de negăsit, dar mașina ei să fie la o persoană necunoscută, pe care nu o cunoștea absolut nimeni dintre apropiații noștri".

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Alți doi suspecți, audiați de polițiști. Victimele ar fi fost otrăvite

La percheziții, oamenii legii au mai ridicat alți doi indivizi, prieteni cu principalul suspect. Momentan este neclar în ce calitate, însă ambii au fost testați pentru consum de alcool și droguri.

Mama unuia dintre ei a fost șocată când a aflat că fiul a fost săltat de mascați.

Suspectul principal, dar și ceilalți doi tineri au ajuns la audieri. Surse din anchetă susțin că toți ar face parte dintr-o rețea de prostituție, iar cele două victime ar fi fost racolate de către aceștia.

Aceleași surse susțin că femeile ar fi fost otrăvite și ucise, pentru că nu au urme de violență pe corp. A fost deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si