O viata a durat pana a ajuns ambulanta la el. Pana sa-si dea ultima suflare, barbatul era in curte si taia lemne cu drujba. "Mi-a zis "Dati-mi o carpa ca s-a taiat la picior, dar eu nu am stiut ca s-a taiat asa tare. S-a sculat si a venit coleasa, aici a stat, m-am dus la dansul, l-am intors", spune o ruda.

Degeaba au sunat rudele din timp la salvare. "Ambulanta a ajuns in 45 de minute. Drumul e aiurea rau de tot. Pai daca ploua, cum sa mearga ambulanta pe aici?! Numai tractorul mergem atat!", spun oamenii 

Din cauza drumului, echipajul a ajuns cand pentru barbat era prea tarziu. "Colegii nostri de la Ambulanta u trebuit sa traverseze un pod instabil au mers si pe jos cativa kilometri un deal pana au ajuns in curtea pacientului." , spun cei de la echipaj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In timp ce autoritatile promit o ancheta, vecinii barbatului se tem ca vor muri cu zile in comuna care n-are drumuri. Ramane de vazut daca macar acum, dupa ce un om a murit, cineva le va face oamenilor un drum cu asfalt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si