La fața locului, au ajuns mai multe echipaje de poliție, precum și un echipaj medical de la ambulanță care a acordat primul ajutor bărbatului de 50 de ani și a solicitat intervenția elicopterului S.M.U.R.D. pentru transportarea în regim de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați a victimei.

Bărbatul prezenta multiple plăgi la nivelul capului, a feței, a toracelui și a membrelor

Cel ce a sunat la 112 este chiar fratele victimei, care a declarat că în dimineața de 17 iunie, în jurul orei 07.30, când se întorcea de la o stână, l-a găsit pe fratele de 50 de ani după ce se răsturnase cu căruța.

Citește și: Fetiță de 11 ani, găsită moartă alături de părinți și de fratele său de 3 ani, în Londra

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că bărbații de 52, respectiv 38 de ani, l-au agresat fizic pe fratele lor de 50 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Un rapper din Texas a murit în timp ce susținea un concert, după ce s-a prăbușit pe scenă

”A fost întocmit, inițial, un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe, însă, ulterior, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în cea de violență în familie, întrucât după activitățile investigative și de cercetare efectuate s-a stabilit că, la data de 16 iunie 2023, în jurul orei 19.30,

pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, în timp ce toți cei trei bărbați se aflau la locuința celui de 52 de ani, cel de 50 de ani ar fi fost lovit de către frații săi cu obiecte contondente în zona capului, a toracelui, a abdomenului și a membrelor.”, se arată în comunicat.

Totul ar fi fost o înscenare

După ce l-au bătut, cei doi bărbați de 52 și 38 de ani l-ar fi urcat pe fratele lor în căruța acestuia, după care ar fi condus calul, iar, după aproximativ 150 de metri, căruța s-ar fi răsturnat. 

Citește și: Copilul de aur s-a ales cu o mamă de bătaie

Polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați. 

La data de 18 iunie 2023, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, iar, ulterior, la Judecătoria Târgu Bujor a fost aprobată și dispusă măsura arestării preventive a persoanelor bănuite de comiterea acestei fapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si