Close sidebar
Close sidebar

Un barbat s-a plimbat minute in sir pe strada cu o rana pe care si-a facut-o in piept din gelozie

Zeci de oameni au inlemnit cand au vazut teribila scena. Un tanar, care se manifesta ca un zombie, se plimba nestingherit pe strada, desi are o rana in zona pieptului.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Grozavia s-a petrecut cu putin inainte de lasarea serii, pe o sosea intens circulata din Popesti Leordeni.

Barbatul de 32 de ani tocmai se despartise de iubita. Ghinionul a facut sa afle ca aceasta iase deja cu altcineva. Intr-o criza de gelozie, tanarul a pornit in cautarea celui care i-a luat locul in sufletul fetei.

ATAC FURIBUND IN TRAFIC!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

L-a urmarit in trafic pret de cativa kilometri, iar cand a reusit sa-l ajunga din urma, i-a izbit masina. Impactul a fost atat de puternic incat cel lovit a ricosat pe sens opus si a avariat 2 autoturisme.

Odata ce si-a vazut asa-zisul adversar de aproape, tanarul gelos l-a atacat cu o arma alba.

L-a ranit usor la o mana, apoi...s-a oprit. Din motive numai de el stiute, a aruncat cat colo arma, si-a lasat in pace adversarul, a apucat o alta arma si s-a automutilat. Priviti-l cum se plimba fara rost pe strada, de parca ar fi in transa!

Disperati, martorii grozaviei cheama ambulanta.

Tanarul nu pare ingrozit de rana pe care o are in piept.
Se plimba agale pe trotuar, absorbit de gandurile sale negre. La un moment dat, se apropie de masina lui si isi ia telefonul. Arata tuturor imaginea unei fete, iubirea pierduta care l-a facut sa-si iasa din minti.

GATA, S-A DUS!

Pana la urma, tanarul a fost luat de Ambulanta si dus la spital, unde a intrat direct pe masa de operatie. Acum se afla internat la Bagdasar Arseni.

In acelasi spital primeste ingrjiri medicale si tanarul pe care l+a atacat. Cei doi sunt in afara oricarui pericol din punct de vedere al vietii, numai ca agresorul risca sa-si piarda si libertatea, nu numai dragostea. Dupa ce vor cerceta toate circumstantele atacului, procurorii ar putea sa-l puna sub acuzare pentru tentativa de omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI