Chris Rehs-Dupin, un transsexual din statul american Ohio, si sotia acestuia Amy si-au implinit visul de a deveni parinti, chiar daca parea un lucru imposibil, dupa ce Amy a aflat ca nu poate ramane insarcinata. 

Dupa nenumarate fertilizari in vitro esuate si o sarcina pierduta, cei doi pareau sa se resemneze cu ideea ca nu vor avea niciodata un copil.

Cei doi soti si-au luat inima in dinti si au hotarat ca sotul, care si-a pastrat aparatul reproducator feminin, sa fie cel care va aduce pe lume copilul. Ei au apelat la fertilizarea in vitro si Chris a adus pe lume o fetita, chiar daca si-ar fi dorit ca aceasta sa fie nascuta de Amy.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Am fost norocosi sa avem doua utere" .  Astfel, dupa cinci inseminari esuate si o sarcina pierduta, cei doi au reusit sa aiba propriul copil, scrie Daily Mail. 
Sursa foto: PA Real Life
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si